Στην Κεφαλονιά, το πανέμορφο αγαπημένο μας νησί, το μέρος καταγωγής μας, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε οικογενειακώς και να δημιουργήσουμε το ξεχωριστό οικολογικό κτήμα μας “Skinos Ilivatos Eco Villa and Estate” στα Χαβριάτα, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Ληξούρι.

Ένα μοναδικό κατάλυμα στην άκρη μιας τεράστιας καταπράσινης έκτασης δίπλα στην θάλασσα, πλήρως εναρμονισμένο με την φύση και το περιβάλλον χωρίς όμως να υστερεί σε πολυτέλεια, ανέσεις και μοντέρνα αισθητική.

Τα χρόνια μακριά από αυτόν τον ευλογημένο τόπο μας έκαναν να εκτιμήσουμε περισσότερο τις αξίες της ζωής, την φύση και την δύναμη της γης όταν γίνεις ένα μαζί της.

Τώρα πια, είμαστε σίγουροι ότι είμαστε οι πλέον κατάλληλοι να προσφέρουμε μοναδική φιλοξενία και να αναδείξουμε όλα τα πλεονεκτήματα του πλούσιου τόπου μας, να θυμίσουμε στους επισκέπτες μας πως είναι να ζεις “μαζί” με την φύση και όχι “μέσα” στην φύση -όπως συνηθίζουμε να λέμε- και να βάλουμε το μικρόβιο της οικολογίας με σκοπό να εξαπλωθεί στις πόλεις όταν ο επισκέπτης επιστρέψει στην βάση του. Σκοπός μας είναι να μπορέσουν όλοι οι επισκέπτες μας να ζήσουν τις μοναδικές στιγμές ανεμελιάς και ξεκούρασης που προσφέρει το νησί σε εμάς αλλά και να έρθουν σε επαφή με δραστηριότητες που είναι πλέον ξεχασμένες στις μέρες μας.