Θαλάσσιο Καγιάκ

Το καγιάκ, άθλημα ελάχιστα διαδεδομένο στην Ελλάδα, δεν είναι σπορ μόνο των ποταμών, αλλά και των θαλασσών! Μπορείτε να κάνετε θαλάσσιο καγιάκ στην Κεφαλονιά και να γνωρίσετε πραγματικά ένα ορεινό νησί όπου το μεγαλύτερο μέρος της ακτογραμμής του είναι άβατο με αυτοκίνητο. Το καγιάκ είναι εξαιρετικά ασφαλές και οι περισσότεροι εκπλήσσονται όταν ανακαλύπτουν πόσο πιο εύκολο είναι στην πραγματικότητα, αφού η αλήθεια είναι ότι δεν θέλει κόπο αλλά σωστή τεχνική.

Αν επιλέξετε το καγιάκ για να περάσετε την ώρα σας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ενώ θα τραβήξετε αρκετό κουπί στο τέλος θα αποζημιωθείτε ανακαλύπτοντας υπέροχα τοπία, απομονωμένες αμμουδιές, θαλάσσιες σπηλιές και γραφικούς κολπίσκους, που δεν θα τα βλέπατε με άλλο τρόπο.

Εμείς, στο “Skinos llivatos Eco Villa And Estate” παρέχουμε στους επισκέπτες μας την δυνατότητα να ασχοληθούν με το καγιάκ αφού διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και η πρόσβαση στην θάλασσα είναι πολύ εύκολη και γρήγορη από την βίλα μας. Εκτός από αυτό, βέβαια, δίνουμε στους επισκέπτες μας την δυνατότητα να μεταφέρουμε οδικώς ολόκληρο τον εξοπλισμό καγιάκ σε όποιο μέρος αυτοί επιθυμούν και έτσι να τους παρέχουμε ακόμα μια μοναδική εμπειρία που θα θυμούνται για πάντα.

Σε εμάς μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό το υπέροχο σπορ καθώς και για τα μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε κωπηλατώντας.

shutterstock 175674287-Gallery
shutterstock 406096753-Gallery
shutterstock 198971333-Gallery
shutterstock 198556997-Gallery
shutterstock 306675302-Gallery